18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориРосен Барчовски: Самото име на Германия е достатъчна мотивация

Росен Барчовски: Самото име на Германия е достатъчна мотивация

Буквално в последния момент ще знаем за Павлин и Коди, обясни националният селекционер

Мъжкият национален отбор направи първа тренировка този следобед в „Арена Ботевград“ преди предстоящото домакинство на световния шампион Германия. Двубоят е на 25 февруари (неделя) от 17:00 ч.

Отборът ни не тренира в пълен състав, тъй като с проблеми след мача с Швеция са Павлин Иванов и Коди Милър-Макинтайър. Дали те ще могат да вземат участие в двубоя с Германия ще стане ясно непосредствено преди началото му.

„Буквално в последния момент ще знаем за тях. В състава ще бъдат, в 12-те. Силно се надявам утре да не се случи нещо и болките да продължават, но всичко е възможно, не знам“, заяви националният селекционер Росен Барчовски.

„Самото име на Германия е достатъчна мотивация. Ще излезем пределно мотивирани с огромни желание да се докажем“, обеща наставникът.

Барчовски отправи и апел към феновете да напълнят „Арена Ботевград“:

Очаквам пълна зала и се надявам да е така. Призовавам хората да дойдат – разбира се, заради световния шампион и заради баскетбола, но най-вече заради България. Все пак това е националният отбор.“

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани