9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Левски винаги трябва да се бори за победа

Димитър Ангелов: Левски винаги трябва да се бори за победа

На този етап нещата са тежки, надявам се след Нова година да се оправят, коментира наставникът на Левски

“За жалост липсата на опит на младите и грешките ни костваха победата. Не знам дали щяхме да победим, но мачът щеше да се реши в последните минути, когато щяхме да имаме по-голям шанс. Можехме да отбележим лесни точки на контраатака, но допускахме грешки и получавахме лесни кошове“, коментира наставникът на Левски Димитър Ангелов след загубата от Балкан със 75:79 в среща от 13 кръг в НБЛ.

Поздравления за отбора и за характера на тези момчета. Ние сме в тежка ситуация, всички знаете. Надявам се нещата след Нова година да се оправят. На този етап нещата са тежки. Благодаря им, че за пореден път показаха сърце. Това им обясних преди мача, че ние не можем да сме боксова круша. Левски винаги трябва да се бори за победа. В този двубой те го доказаха и се надявам в следващите срещи да държим това желание и този хъс. Проблемът при момчетата е психологията – да преминеш от по-ниско до по-високо ниво. Сигурен съм, че имат качества, въпрос на време е да покажат все по-добри мачове“, каза още треньорът на столичани, които са с баланс от 4-9 в родния елит.

Зейн Ноулс го познавате много добре. При него класата е висока. Той може да бъде най-добрия играч в нашето първенство на тази позиция. Въпрос на време е да влезе във форма. Димитър Маринчешки е играч с опит. В тази ситуация имаме някаква сила в подкошието, но ние не фокусираме играта там. Скаутингът работи спрямо съперника. В другия мач Лъчезар Димитров може да е в състава, ако всичко е добре и ще имаме по-голяма вариация на гардовете„, призна бившият национал.

„Вече не знам за кой път сме в такава ситуация. Надявам се пак да се справим, защото Левски е голямо име в спорта. Когато Левски играе, залите са пълни. Балкан игра срещу Порто, имаше 50 човека. Хората са дошли, защото играе Левски. Същото се случва в Ямбол, Самоков и в други градове. Левски и ЦСКА са дразнител за цяла България. Това е с годините. Тези два отбора трябва да съществуват и това дерби между Левски и ЦСКА не може да бъде заменено от никое друго“, добави Димитър Ангелов.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани