5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНационални отбориРосен Барчовски: Не мога да правя прогнози, всички отбори имат проблеми

Росен Барчовски: Не мога да правя прогнози, всички отбори имат проблеми

Тренирахме добре, доволен съм, заяви селекционерът на България

Селекционерът на България Росен Барчовски не се ангажира с прогнози преди европейските квалификации в Сараево през следващата седмица. „Лъвовете“ ще играят срещу Босна и Херцеговина на 27 ноември, а два дни по-късно ще излязат срещу Гърция.

Не мога да правя никакви прогнози. Всички отбори имат проблеми. Босненците няма да могат да използват играчите си от НБА, няма кой да ги пусне. В САЩ има сериозна карантина. Навсякъде има проблеми с COVID-19, с контузии, с играчи, които не ги пускат клубовете им от Евролигата. Макар че има и прецеденти като ЦСКА Москва, който ще пусне Шенгелия да играе за Грузия„, коментира наставникът на България.

Тренирахме добре, доволен съм. Избрахме да пътуваме с автобус, защото със самолет пътуването щеше да е кошмарно, с три прекачвания. Така е и по-добре, за да избегнем хората по летищата“, казва още Росен Барчовски.

Общо 15 играчи за България в Сараево

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани