15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Когато един отбор изпадне в затруднение, единственото, което му остава,...

Росен Барчовски: Когато един отбор изпадне в затруднение, единственото, което му остава, е да се сплоти

Смятам, че ще останем в този вид и малко е вероятно да прибавим нови играчи, каза още наставникът на ЦСКА

Имаше някакъв контакт при последната ситуация, свързана с Георги Боянов, но аз не мога да кажа и да гледам. Когато няма нищо отсъдено, не мога и да поискам видеоповторение, а то и няма такова. В този важен мач това нещо липсва, няма да го коментирам. Нито съдийското решение, нито имам нужда, уморил съм се да коментирам подобни решения. Има ситуации, които и да ги коментирам, са без значение“, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски след загубата от Спартак със 76:80 в отложен мач от 18 кръг в НБЛ.

„Домакините сбъркаха, защото водеха с 14 точки, бяха в подем, играеха по-добре и можеха да ни нокаутират. Вместо това намерихме сили, обърнахме мача и изравнихме. В края липса на организация при едно нападение, в което не успяхме да вкараме кош. Допуснахме при смяната Николай Стоянов да пробие и да вкара кош. Не трябваше да се допуска това и трябваше да направим лично нарушение. Допуснахме повече точки от втори шанс и да ни вземат борби в нападение. Това е съвсем нормално, защото са по-ръстови от нас, имат и по-дълъг състав. Начинът, по който играхме в защита, предполагаше тези борби“, добави наставникът на „червените“, които имат в актива си 12 успеха и 8 поражения.

„Когато един отбор изпадне в затруднение, единственото, което му остава, е да се сплоти и да проявява характер. Ние това правим. Смятам, че ще останем в този вид и малко е вероятно да прибавим нови играчи. Предстои ни мач с Балкан в понеделник, който ще бъде директна битка за четвъртото място в класирането и за жребия в турнира за Купата на България. Очаквам подобна среща, каквато изиграхме и със Спартак. Много ще е тежко“, каза още Росен Барчовски.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани