9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Без двамата си водещи играчи този отбор показа характер

Росен Барчовски: Без двамата си водещи играчи този отбор показа характер

Второто полувреме играхме много добре, заяви треньорът на ЦСКА

Не мога да кажа, че стана нервен мач. Нормален мач, имаше много големи играчи. Ние започнахме добре, поотпуснахме се, Черно море заиграха с много енергия и желание, залата се вдигна и стана голяма разлика – 14 точки. След което ние взехме мерки. Второто полувреме играхме много добре, показахме характер, че можем да обръщаме мачове, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски след успеха над Черно море Тича с 93:84 в мач от НБЛ. 

Аз съм много доволен, защото без двамата си водещи играчи – Брандън Йънг и Теменанг Чо, този отбор показа характер и обърна много голяма разлика – от 14 плюс 11 отгоре стават 25 точки оборот за едно полувреме. Това е много важно за самочувствието, за плейофите, за тези играчи и за другите отбори, противниците да знаят, че с какъвто и състав да сме, ЦСКА се бори докрай. Първата четвърт се получиха нещата, през втората имаше отпускане, грешки… Много лесно ни почна мачът и това е единствено психология, има ги тези неща в баскетбола„, добави наставникът на „червените“, които са с баланс от 20-9 на трето място в класирането. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани