7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАРожденикът Джулиъс Рандъл тласна Ню Йорк към разгром над Детройт (видео)

Рожденикът Джулиъс Рандъл тласна Ню Йорк към разгром над Детройт (видео)

11 поред за Никс срещу "буталата"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Навръх 28-ми си рожден ден Джулиъс Рандъл избухна с рекордните за себе си 36 точки през този сезон, а неговият Ню Йорк не остави шансове на Детройт след 140:110. По този начин Никс удължиха серията си от победи срещу този съперник в лигата на 11 поред.

НАЙ-ДОБРИ: Джулиъс Рандъл бе 14/24 при стрелбата си от игра, включително и 6/13 от тройката. В добавка към това крилото финишира със 7 борби и 5 асистенции.

От неговите колеги Джейлън Брънсън, Ар Джей Барет и Куентин Граймс отбелязаха по 16 точки, като последният овладя и 6 борби.

Айзая Стюарт бе най-резултатен за Детройт с 19 точки и 5 борби. Боян Богданович и Марвин Бегли останаха с по 13, като вторият грабна и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите доминираха под двата ринга, след като грабнаха общо 51 борби срещу 30 за Пистънс. Освен това, Никс бяха по-точни в стрелбата от средно-далечно разстояние – 56.% срещу 50.6% за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Ню Йорк ще приеме Милуоки, докато ден по-късно Детройт ще играе с Далас.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕТРОЙТ – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани