12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаРобърт Георгиев: В последните дни се получи един празник за града и...

Робърт Георгиев: В последните дни се получи един празник за града и за баскетбола

Посвещавам този медал на отбора, сподели гардът на Берое

Този сезон имаме много възходи и падения. В някои мачове бяхме доста добре, в някои – катастрофално зле, но се радвам, че в тези три дни се получи един хубав празник за града, за баскетбола като цяло. Мисля, че това ще ни вдигне доста за плейофите в НБЛ“, сподели гардът на Берое Робърт Георгиев след спечеления бронз в Балканската лига през този сезон.

Определено си личи, че не сме във форма. По принцип, в края на сезона трябва да си в най-оптимална форма, но поради ред причини, които не искам да изброявам, просто така се случи. За пореден път искам да поздравя отбора за характера, който проявихме, сборихме се. Искам да поздравя и Милениум. При тях сезонът беше приключил преди две седмици, но те се събраха и дойдоха да изиграят един Файнъл Фор“, добави баскетболистът на старозагорци, които в последния си мач от турнира се справиха с черногорците със 100:87.

Благодаря на хората в залата, че ни подкрепят до последно, независимо от това ние в какво състояние сме. Те винаги са тук и аз им благодаря от сърце. Посвещавам този медал на отбора„, завърши Робърт Георгиев, който реализира 11 точки днес.

ПрезGoogle
ИзточникTV1
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани