5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияРилски с лекция във Варна (видео)

Рилски с лекция във Варна (видео)

6 поред за самоковци в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист спечели за шести пореден път в НБЛ. В зала „Христо Борисов“ самоковци нямаха проблеми срещу оределия състав на Черно море Тича с 95:64 като гости в мач от 8 кръг в мъжкия ни елит.

НАЙ-ДОБРИ: Павлин Иванов и Трей Портър нанизаха по 20 точки за Рилски спортист, като вторият овладя и 11 борби. Николас Карвачо вкара 12 плюс 11 борби. Брендън Браун финишира с 10 точки. В игра се завърна Тихомир Желев.

В състава на варненци не бяха Лъчезар Димитров, Георги Боянов, Мартин Коцев, Цветомир Куртев, Милош Чойбашич и Пламен Алексиев. В тяхно отсъствие Любомир Керемедчиев и Мартин Йорданов бяха най-добри с по 9 точки. Александър Милов и Мартин Стефанов останаха с по 8.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Гостите си свършиха своята работа във втората и в третата част, като в този период нанизаха общо 50 срещу 29 точки за варненци. Това позволи на Рилски да контролира темпото в двубоя до самия край.

И ОЩЕ: Самоковци са с баланс от 6-1, което им отрежда първо място в класирането заедно с Левски Лукойл, докато „моряците“ имат в актива си 2 успеха и 5 поражения и са осми.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 декември Рилски спортист ще приеме Берое, а ден по-късно Черно море Тича ще гостува на Левски Лукойл.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ – РИЛСКИ СПОРТИСТ

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани