13.3 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид се спаси след драма с продължение срещу Армани Милано (видео)

Реал Мадрид се спаси след драма с продължение срещу Армани Милано (видео)

Серхио Люл даде искрата на "Белия балет" с 20 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид мина през драма с продължение, но оцеля срещу Армани Милано след 92:88 у дома в мач от 29 кръг в Евролигата. Испанският гранд стопира серия от четири поредни загуби в турнира на богатите, като има баланс от 21-7 и заема второ място в класирането, докато италианците са трети с 18 успеха и 9 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Серхио Люл даде тон на Реал Мадрид с 20 точки. Гершон Ябуселе добави 16. Габриел Дек вкара 15 точки плюс 6 борби. Найджъл Уилямс-Гос приключи с 12.

Девън Хол бе най-резултатен за Армани Милано с 21 точки. Николо Мели се отчете с 18 и 8 борби. Трой Даниелс остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Серхио Люл, който реализира 10 от своите точки в последните шест минути на мача, бе точен 51 секунди преди сирената за 81:81. Двата състава обаче не излъчиха победител в редовното време, като се стигна до продължение. В него мадридчани стартираха със 7-0, за да фиксират 90:83, но гостите намалиха до 88:90 37 секунди преди края. Успешни наказателни удари на Найджъл Уилямс-Гос сложиха точка на спора.

И ОЩЕ: Реал Мадрид остана без една от звездите си Еди Таварес. Центърът бе изгонен в средата на третия период.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани