16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияРазбрал за Купата преди две седмици стана MVP на турнира в София

Разбрал за Купата преди две седмици стана MVP на турнира в София

Серхий Павлов посвети победата на Украйна

„Мислих, че някой друг ще вземе тази награда, но съм щастлив, че тя дойде при мен. Наистина труден мач, както и труден турнир. Все пак имахме три мача за четири дни. ЦСКА наистина е много добър отбор, но мисля, че ние сме по-добри като тим„, сподели баскетболистът на Левски Серхий Павлов, след като стана MVP на Купата на България след триумфа на своя тим с 86:81 в дуела с ЦСКА.

Атмосферата в залата беше страхотна. Беше невероятно на такова дерби в България. Аз всъщност разбрах за Купата преди две седмици, сега съм много щастлив, че победихме. Заслужавахме този трофей, защото имаме страхотен треньор и страхотни играчи“, добави украинецът, който вкара 14 точки плюс 5 борби в решителния последен мач.

„Искам да посветя този трофей на Украйна„, допълни 209-сантиметровият баскетболист, който записва средно по 12.7 точки, 7.7 борби и 1.3 асистенции в трите срещи от надпреварата.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани