17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияАсен Великов: Този финал за мен бе най-сладкият

Асен Великов: Този финал за мен бе най-сладкият

За нас наистина е невероятно постижение това, което направихме, сподели капитанът на носителя на Купата на България

„Лично за мен този финал бе най-сладкият, защото нашият отбор е млад и с много нисък бюджет на фона на ЦСКА. Те разполагат с неверояни състезатели. Радвам се, че днес успяхме да победим точно тях. Показахме, че Левски излиза да играе без значение срещу кого“, каза щастливият капитан на „сините“ Асен Великов, който взе участие в своя 15-ти финал за Купата на България, от които вече има 7 трофея.

„Посвещавам тази победа на целия отбор, на целия клуб, на цялото ръководство. Ние много се борихме за нея. Днес не играхме добре, имахме много брак в действията си, но спортният шанс бе с нас. Понякога това е най-важното, особено в мачове като тези. За нас наистина е невероятно постижение това, което направихме. Сега ще празнуваме, а скоро ще се върнем към тренировките. В първенството ще дадем всичко от себе си“, добави още гардът след успеха на своя тим на финала с 86:81.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани