13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАПърви трипъл-дабъл за Джейлън Браун в НБА (видео)

Първи трипъл-дабъл за Джейлън Браун в НБА (видео)

Бостън си върна на Ню Йорк

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън стопира серия от две поредни загуби в НБА. „Келтите“ се справиха с Ню Йорк с 99:75 у дома, за да си върнат на съперника за загубата отпреди няколко дни и да запишат 19-ти успех в лигата през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Браун даде тон на Бостън и оформи първия си трипъл-дабъл в кариерата – 22 точки, 11 борби и 11 асистенции. Джейсън Тейтъм добави 19. Джош Ричардсън се включи от пейката със 17 точки.

Ар Джей Барет бе най-резултатен за Ню Йорк с 19 точки и 6 борби. Имануел Куикли се отчете с 18. Джулиъс Рандъл остана с 13 точки, 12 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Селтикс стартираха третия период със серия от 10-2, като бяха точни в 11 от първите си 19 опита за стрелба, включително и при тройка на Джейлън Браун, за да дръпнат със 76:60. Домакините не спряха дотук и чрез Джош Ричардсън и Джейсън Тейтъм стигнаха до 82:60 в началото на последната четвърт.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 януари Бостън ще приеме Индиана, а Ню Йорк ще бъде домакин на Сан Антонио.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани