20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаПускат билетите за Финалната четворка в Евролигата утре

Пускат билетите за Финалната четворка в Евролигата утре

Пропуските ще бъдат достъпни за феновете в различни ценови категории

Билетите за Финалната четворка на Евролигата между 19 и 21 май в Каунас (Литва) ще бъдат пуснати в продажба утре (17 януари). Това съобщиха от надпреварата.

За първи път в историята на турнира полуфиналите и финалът ще се проведат на литовска земя. „Жалгирио Арена“, която ще бъде домакин на Финалната четворка, е с капацитет 15 000 зрители. Билетите за решителните срещи в състезанието ще се продават на f4tickets.com.

Пропуските за четирите мача – полуфиналите, за трето място и за титлата ще бъдат на разположение на феновете в седем различни ценови категории – от 56.25 евро за мач (общо 225 евро) до 128.75 евро за мач (общо 515 евро). След като са закупили билети привържениците, които не могат да присъстват на мачовете, ще могат да ги продават също през официалния сайт.

Последното издание на Евролига бе спечелено от турския Анадолу Ефес по време на Финалната четворка в Белград (Сърбия) през 2022 г.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани