5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНБАПромени в Бостън часове след края на сезона

Промени в Бостън часове след края на сезона

Дани Ейндж напуска, Брад Стивънс става президент по баскетболните операции в Селтикс

Броени часове след края на сезона на Бостън в НБА, промените вече са факт. Според медиите отвъд океана, Дани Ейндж напуска ръководния си пост в клуба, а неговото място като президент по баскетболните операции ще бъде заето от досегашния треньор Брад Стивънс.

Според информацията, 62-годишният Ейндж ръководи баскетболните операции в Селтикс през последните 18 години. В този период „келтите“ достигат до участие в плейофите на лигата 15 пъти, като имат още 7 финала на Изток, 2 финала в НБА и титлата през 2008 г. От 2007/2008 Бостън има най-много победи в елиминациите на най-силното първенство в света.

Брад Стивънс пък води отбора през изминалите осем сезона. Самият той обаче наскоро разкри, че оттеглянето му от треньорството е било обмислено още по време на „балона“ в Орландо през 2020 г. Брад Стивънс ще има дейно участие при избирането на новия наставник на Селтикс, а сред кандидатите са Джейсън Кид и Лойд Пиърс.

Бруклин прекрати сезона на Бостън (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани