8.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоЕвропаПреслав Пешев за Адриатическата лига: До края на сезона няма да се...

Преслав Пешев за Адриатическата лига: До края на сезона няма да се знае точно кой е фаворит

Oтборите тази година са доста изравнени, допълва наставникът на Монтана 2003

Треньорът на Монтана 2003 Преслав Пешев заяви, че очаква интересен сезон в Адриатическата лига за жени. Вицешампиоките ще започнат 2023/2024 с домакинство на черногорския Будучност утре (4 октомври) от 18.00 ч. в зала „Младост“.

Очакванията ми за новия сезон в Адриатическата лига са това да бъде една интересна кампания. Мисля, че отборите тази година са доста изравнени. Видяхме и от мачовете в предсезонната подготовка, че и новите отбори са доста конкурентоспособни. Очаквам да има доста изненади, които според мен, могат да се нарекат приятни и от нови отбори, а и от тези, които вече дълги години участват в Адриатическата лига. Това също ще допринесе силите да бъдат изравнени„, коментира за официалния сайт на международната надпревара Преслав Пешев.

Мисля, че до края на сезона в лигата няма да се знае точно кой е фаворит и кой ще спечели титлата тази година„, добави още Преслав Пешев, за когото това ще бъде дебютен сезон начело на баскетболистките от Монтана 2003.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани