17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългари в чужбинаПрекратяват мач №4 от финалите в Гърция (видео) (ОБНОВЕНА)

Прекратяват мач №4 от финалите в Гърция (видео) (ОБНОВЕНА)

Счупени седалки, хвърлени предмети и нахлуване на фенове в съблекалнята на Олимпиакос доведоха до това решение

Четвъртият мач от финалната серия в гръцкото първенство между Олимпиакос и Панатинайкос е прекратен за постоянно. Първоначално, срещата бе прекъсната 2.42 мин. преди края на третия период при резултат 63:35 в полза на Александър Везенков и компания.

Причината – хвърлени предмети, бомбички и вода към паркета. След консултация реферите решиха да изпразнят залата, а срещата да се доиграе пред празни трибуни в „О.А.К.А.“.

След около половин час, в който баскетбол на терена нямаше, по време на излизане на спортното съоръжение фенове на ПАО са опитали да нахлуят в съблекалнята на Олимпиакос. Силите на реда са влезли в залата, където охраняват играчите и щаба на „червено-белите“. 

В залата има и счупени седалки. 

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

  1. […] Последният мач за 2022/2023 в гръцкия шампионат между Олимпиакос и Панатинайкос, който се игра преди три дни, бе прекъснат в края на третия период при резултат 63:35 в полза на отбора на Александър Везенков. Причината бе ексцесии по трибуните в „О.А.К.А.“. След няколко опита срещата да се поднови, бе взето реше… […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани