13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаБез Везенков Олимпиакос падна от Барса (видео)

Без Везенков Олимпиакос падна от Барса (видео)

Кори Хигинс прати радостта от успеха в лагера на каталунците

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Александър Везенков, който не игра заради хематом в дясното коляно, Олимпиакос допусна 12-та загуба в Евролигата през този сезон. Тимът на българина отстъпи на лидера Барселона със 74:76 у дома в мач от 23 кръг в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Шакил МакКисик бе най-резултатен за Олимпиакос с 18 точки. Василис Спанулис добави 12. Костас Слукас се отчете с 11 точки и 5 асистенции.

Никола Миротич приключи с 16 точки и 5 борби за Барселона. Кори Хигинс вкара 14. Ник Калатес остави срещу името си 12 точки и 7 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Двата състава оставиха развръзката за самия край, а за нея се погрижи Кори Хигинс. Американецът бе точен на два пъти от фаул линията, за да фиксира 76:74 в полза на каталунците.

И ОЩЕ: Гръцкият гранд има в актива си и 11 успеха, като заема 11-то място в класирането. Испанците пък са първи с баланс от 17-6.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 февруари Олимпиакос на Александър Везенков ще се изправи срещу Панатинайкос. Ден по-рано Барселона ще приеме Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ ОЛИМПИАКОС – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани