8.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАПортланд се възползва от проблемите на Лейкърс (видео)

Портланд се възползва от проблемите на Лейкърс (видео)

Пета победа за Трейл Блейзърс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Портланд спечели за пети път в НБА през този сезон. Пред своята публика Трейл Блейзърс се наложиха над Лос Анджелис Лейкърс със 105:90, като триумфираха за втори пореден път в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Деймиън Лилард завърши с 25 точки и 6 асистенции за Портланд. Юсуф Нуркич оформи дабъл-дабъл – 15 и 17 борби. Норман Пауъл се отчете с 13 точки.

Лейкърс на могат да разчитат на контузения Леброн Джеймс. Антъни Дейвис пък игра само 7 минути, заради стомашни проблеми. От техните съотборници Малик Монк се разписа с 13 точки, а Кармело Антъни остана с 12.

КЛЮЧЪТ: Силното начало на домакините, които направиха серия от 13-0, за да поведат с 36:14 в края на първата част. Въпреки проблеми в стрелбата през втория период, Трейл Блейзърс все пак имаха аванс на почивката – 51:36. Норман Пауъл се развихри през третата четвърт, а Портланд дръпна с 25 точки и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 ноември Портланд ще има за съперник Клипърс, а ден по-рано Лейкърс ще играят срещу Шарлът.

СТАТИСТИКА ОТ ПОРТЛАНД – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани