10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАЛука Дончич попари Бостън в тройка със сирената (видео)

Лука Дончич попари Бостън в тройка със сирената (видео)

Успех №6 за Далас с НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Далас ликува за трети път в последните си пет двубоя в НБА. Пред своите фенове Маверикс надвиха Бостън със 107:104, за да регистрират 6-тата си победа в лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Лука Дончич даде тон на Далас с 33 точки, 9 борби и 5 асистенции. Кристапс Порзингис, който се завърна в игра след пропуснати пет мача заради контузия в гърба, се отчете с 21 и 7 борби. Реджи Бълок и Джейлън Брънсън вкараха по 13 точки.

Джейсън Тейтъм бе най-добър за Бостън с 32 точки и 11 борби. Денис Шрьодер се разписа с 20 и 6 асистенции. Робърт Уилямс остана с 16 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Селтикс излязоха напред със 104:102 2.12 мин. преди края след тройка на Маркъс Смарт. Забивка на Кристапс Порзингис постави равенство на таблото за 104:104. Последваха грешки и от двете страни преди топката да се озове в ръцете на Лука Дончич, който наниза решителна тройка със сирената за 107:104. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 ноември Далас ще гостува на Ню Орлиънс, а два дни по-късно Бостън ще приеме Торонто.

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани