19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАЛука Дончич повтори Майкъл Джордан (видео)

Лука Дончич повтори Майкъл Джордан (видео)

Далас отказа Орландо

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Далас записа трета победа в НБА през 2022/2023. На свой терен отборът на Джейсън Кид се справи с Орландо със 114:105, за да се върне на успешния път в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Лука Дончич навъртя на сметката на Далас 44 точки, като бе 17/26 при стрелбата си от игра плюс 5 асистенции. Тим Хардуей Джуниър добави 21. Дориан Фини-Смит се отчете с 13 точки и 8 борби. Спенсър Динуиди регистрира 12 в добавка към 5 асистенции.

Паоло Банчеро бе най-резултатен за Орландо с 18 точки. Бол Бол оформи дабъл-дабъл – 16 и 11 борби. Уендъл Картър Джуниър и Ар Джей Хамптън останаха с по 15 точки.

И ОЩЕ: 23-годишният Лука Дончич повтори постижение на легендата Майкъл Джордан. Словенецът може да се похвали с 30 и повече точки във всеки един от 6-те мача на Далас в лигата през този сезон. За последно това прави 6-кратният шампион в НБА с Чикаго през 1986 г.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 ноември Далас ще приеме Юта, а ден по-рано Орландо ще спори с Оклахома. 

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – ОРЛАНДО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани