11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Бъркаме много неща и принципи за този период от сезона

Петър Златанович: Бъркаме много неща и принципи за този период от сезона

Със сигурност ще се поправим, заяви треньорът на Балкан

Благодаря на феновете, които дойдоха. Атмосферата беше много хубава и отдавна не ми e било толкова приятно тук, защото залата бе пълна. Много им благодаря. От друга страна, се извинявам как изглеждахме, защото и аз не съм доволен. Играхме бавно, тъй като не бяхме твърди в защита, което ни кара да се колебаем след борба и да не знаем какво да правим в атака„, заяви треньорът на Балкан Петър Златанович след успеха над Левски със 79:75 в среща от 13 кръг в НБЛ.

„Трябва да се подобрим в защита. Бъркаме много неща и принципи за този период от сезона. Със сигурност ще се поправим, а също ще поправим и агресията, която липсва. Твърде меки сме, ако може така да се каже. Нещата ще станат в нападение, когато се оправим и в защита“, добави наставникът на „зелените“, които са с баланс от 8-5 в родния елит.

Липсваше ни организация, но имахме и отворени стрелби срещу зона, които трябваше да се вкарват. Ако бяхме вкарали още две тройки, можехме да отидем над 80 точки. Не съм доволен от това, което направихме в нападение към края. През целия мач играхме бавно“, смята Петър Златанович.

„Все още не мога да кажа кога ще видите най-силния Балкан. Всяка една тренировка е от голямо значение. Йордан Минчев и Йонас Зохоре трябва да погледнат какво правим и да са по-фокусирани в тренировъчния процес. Колкото по-бързо стане, толкова ще съм по-доволен“, завърши сръбският наставник.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани