17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Трябва да сложим Станимир Маринов на ксерокс и да го...

Небойша Видич: Трябва да сложим Станимир Маринов на ксерокс и да го копираме

Не знам какво по-лошо може да направи моят отбор, коментира наставникът на Балкан

Аз не съм подценил Черноморец, не знам за играчите. Казах и в съблекалнята, че това, че им липсват високите играчи няма да направи мача по-лесен за нас. Това беше мачът за Георги Боянов. Не искам да коментирам натрупването на личните нарушения на моите високи баскетболисти. Това е непрофесионално и несериозно. Не знам какво по-лошо може да направи моят отбор. На много играчи ще им трябва добър агент. Амад Рори трябва да се осъзнае къде е и да стреля, когато е сам. Ще му трябва добър агент за следващия сезон“, коментира наставникът на Балкан Небойша Видич след загубата от Черноморец със 78:83.

Вкарали сме 44% при стрелбата от тройката. Шест от тези тройки са на Станимир Маринов. Трябва да го сложим на ксерокс и да го копираме, защото той е единственият баскетболист, който игра в нападение и в защита“, допълни треньорът на ботевградчани.

Мога да опиша мача само с една реплика. При една точка преднина за домакините един от моите играчи каза, че някой го бута. Ако трябва, да забраним да ни бута съперникът. Не става, когато няма сърце, характер и качество“, подчерта Видич.

С къс състав Черноморец показа характер срещу Балкан

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани