13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаПартизан превзе Мюнхен (видео)

Партизан превзе Мюнхен (видео)

Отборът на легендата Желко Обрадович се изкачи шести в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Партизан спечели за четвърти пореден път в Евролигата. Отборът на легендата Желко Обрадович се справи с Байерн Мюнхен с 82:71 при визитата си в двубой от 24 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Сръбският гранд вече е шести в класирането с баланс от 13-11, докато немският състав е с актив от 9 победи и 15 поражения на 14-тото място.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Пънтър се отчете с 19 точки за Партизан. Матиас Лесор добави 16 и 7 борби. Джеймс Нънали реализира 15 точки.

Денис Сийли бе най-добър за Байерн Мюнхен с 11 точки. С по 10 останаха Кори Уолдън и Ник Уейлър-Баб, като последният овладя и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите нямаха намерение да си тръгват с празни ръце, като достигнаха до аванс от 20 точки, контролирайки повечето елементи на играта, особено през второто полувреме. Партизан използва добрата си стрелбата от средна дистанция – 58.5% срещу 48.7% за селекцията на Андреа Тринкиери.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 февруари Партизан ще бъде домакин на Фенербахче, докато Байерн Мюнхен ще играе срещу Макаби Тел Авив. 

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – ПАРТИЗАН

Б

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани