12.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоЕвропаПартизан залага на американско крило (видео)

Партизан залага на американско крило (видео)

Джеймс Нънали е третият нов в редиците на сръбския гранд

Партизан не спира с работата по селекцията си. Под ръководството на Желко Обрадович ще играе и Джеймс Нънали, който стана третото ново попълнение на „черно-белите“, обявиха от клуба в социалните мрежи.

В кариерата си двуметровото крило преминава през гръцкия Кавала, испанския Естудиантес, израелските Макаби Ашдод и Макаби Тел Авив, както и през италианските Авелино и Армани Милано, турския Фенербахче и китайския Шанхай Шаркс.

Носител на Купата на Турция през 2020 г. 2-кратен шампион на южната ни съседка, като и има 2 Суперкупи. MVP в Серия А през 2016 г. Най-полезен играч в турнира за Купата на Израел от последния сезон.

През 2021/2022 Джеймс Нънали записва средно по 13.2 точки, 3.9 борби и 2.6 асистенции в общо 32 мача на Макаби в Евролигата.

Джеймс Нънали е част от НБА в продължение на три сезона, които прекарва в Атланта, Филаделфия, Минесота, Хюстън и Ню Орлиънс. Има и периoди в G-Лигата отвъд океана с Мотор Сити Круз и Тексас Леджъндс. Играе и в Пуерто Рико.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани