11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаПАО шамароса Баскония (видео)

ПАО шамароса Баскония (видео)

Първа домакинска победа за "детелините" в Евролигата през този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Панатинайкос спря негативна серия от четири поредни загуби в Евролигата. Момчетата на Деян Радонич надиграха Баскония с 98:83 у дома в мач от 7 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: „Детелините“ са с баланс от 2-5 и се намират на 17-то място в класирането на турнира на богатите, докато испанците са шести с 4 успеха и 3 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Дерик Уилямс и Дуейн Бейкън реализираха по 16 точки за ПАО. Матеуш Понитка добави 15 и 5 борби. Мариус Григонис вкара 13 точки.

Маркъс Хауърд бе над всички за Баскония с 20 точки. Майк Котцар вкара 14. Матю Костело остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините изоставаха с 5 точки на голямата почивка, след като съперникът им стигна до 43:38 в своя полза. След паузата обаче нещата се промениха, а Панатинайкос изнесе силно второ полувреме, в което наниза общо 60 точки срещу 40 за испанския тим, с което стигна до пълен обрат, воден от дуото Дерик Уилямс и Дуейн Бейкън, и до първа домакинска победа в турнира през този сезон.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 ноември Панатинайкос ще гостува на Фенербахче, а същия ден Баскония ще има визита на Монако. 

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани