11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориПавлин Иванов: Направихме доста слаб прозорец

Павлин Иванов: Направихме доста слаб прозорец

Знаехме, че мачът с Кипър няма да е лек, но важното е, че успяхме да ги удържим накрая, допълва националът

Павлин Иванов бе най-добър за България при успеха над Кипър със 75:66 в мач от група F на предварителните квалификации за Евробаскет 2025. Гардът отбеляза 14 точки в срещата в Никозия, които допълни с 6 борби, 2 асистенции, 1 открадната топка и 2 чадъра за 30 минути в игра.

Мисля, че направихме доста слаб прозорец, но в крайна сметка взехме това, което трябваше. Не успяхме да победим в Португалия, но пък изгубихме с малка разлика и смятам, че е напълно реално да ги победим в България с повече. Знаехме, че мачът с Кипър няма да е лек, но важното е, че успяхме да ги удържим накрая и да се поздравим с победа„, сподели пред BBALL.BG Павлин Иванов. 

България издържа срещу Кипър в Никозия (видео)

Представителният ни тим има в актива си 3 успеха и 1 поражение в своята група от пресявките и заема второ място в класирането. Последните два мача на нашите ще бъдат през февруари догодина – на 23-ти срещу Румъния и на 26 февруари срещу Португалия на българска земя.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани