10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Показахме, че сме отбор, който има шанс за титлата и...

Димитър Димитров: Показахме, че сме отбор, който има шанс за титлата и Купата

Капитанът на Балкан с призив към феновете, които ще подкрепят националите на 24 февруари срещу Чехия

„Със сигурност се чувствам по-добре сега. Имах неразположение през целия ден, но в името на отбора се преглъща всичко. Мисля, че днес си заслужаваше тази жертва. Денислав Вутев показа едно лице, което трябва да виждаме във всеки един двубой от него. Проявява доста голямо търпение в тренировките и в мачовете. Има още с какво да ни помогне, но има още един играч, който трябва да дойде. В тази среща показахме, че сме отбор, който има реален шанс за титлата и Купата„, сподели капитанът на Балкан Димитър Димитров след успеха над Рилски спортист със 74:73.

На почивката Небойша Видич ни каза, че нападението ни куца, видяхме къде имаме повече резерви. Вкарахме няколко стрелби след паузата, които дойдоха след добри защити и това ни позволи да поведем с 10 точки, след това допуснахме Рилски да направи една микро-серия, с която стигна до равенство. Ако не бяхме позволили това, можехме да направим мача още по-лесен за нас. Ние нямаме типичен център в момента. Рилски има предимство под коша, борихме се много. Със сигурност там имаме доста резерви„, добави крилото, който се разписа с 10 точки и 6 борби за ботевградчани в срещата.

Балкан прекъсна полета на Рилецо в НБЛ

Днес се опитахме да сменяме защитите и да объркаме Рилски спортист. Все още има доста неща, които да изглаждаме. Виждате, играта се пременя, без тежки центрове. Всеки може да играе на всяка позиция. В нашия отбор се справяме с подобна защита. Това, че сме втори вече е много добре. Да, загубихме в Бургас, но Съдбата ни дава шанс да се поправим и ние се възползвахме по най-добрия начин. Надявам се да вземем третия мач срещу Черноморец„, каза още Димитър Димитров.

Нека хората да дойдат и да подкрепят националния отбор на 24 февруари срещу Чехия. Ние се раздаваме на 100%. Тези два двубоя са изключително важни за нас. Имаме един призив към всички фенове, които ще са тук, в залата – ако може, когато дойде време за химна, цялата зала да пее колкото сила има„, призова националът.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани