11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияПабло Ласо пожела успех на участниците в София Къп (видео)

Пабло Ласо пожела успех на участниците в София Къп (видео)

Същото сториха Марко Симонович и трима бивши възпитаници на БУБА Баскетбол

Един от най-големите европейски треньори – Пабло Ласо лично поздрави организаторите на третия международен турнир за момчета до 14 години – „София Къп“ – най-добрата школа за подрастващи момчета у нас БУБА Баскетбол. Специалистът изпрати трогателно видео, с което да нахъса момчетата от своя клуб – Байерн (Мюнхен) и да им пожелае успех в надпреварата в зала „Триадица“ от 15 до 17 март.

Познавам този турнир, неговата репутация. Поздравления за организаторите на този престижен турнир. Късмет на всички участници. Сигурен съм, че ще е голям успех за всички, да споделят страхотни моменти с баскетболa.“

Неговото обръщение можете да видите тук

Към приветствията се присъедини и бившият играч от Евролигата Марко Симонович. Екс-звездата на Алба, Зенит, Малага и Подгорица, който доскоро бе треньор в школата на Цървена звезда, в момента е начело на Раднички (Крагуевац). 
 
„Надявам се всички участници да са здрави, да видим хубави мачове и да се забавляват на терена! Ще се видим на терена“, каза Симонович. 

Неговото обръщание можете да видите тук

Домакините от БУБА Баскетбол пък получиха подкрепа от едни от най-популярните си предшественици със синьо-червения екип. Играчите на лидера в НБЛ и фаворит за Купата на страната в турнира в Бургас, който започва днес, Черноморец – Евгени Хаджирусев, Алекс Уандие и Виктор Онудиуе пожелаха късмет на малките си наследници от „Арена Бургас“. 

Ето и какво казаха те
 
Днес БУБА Баскетбол среща Сборен отбор от Централна Сърбия, представящ се с марката на Работнички, като двубоят е с начален час 16.00. 
 
Кратката церемония по откриването ще е в 17:30 ч., а от 18.00 ч. един срещу друг ще излязат формациите на колосите от Евролигата Байерн Мюнхен и Олимпиакос. 
 
Двубоите ще бъдат предавани пряко в YouTube канала на БФБаскетбол и в официалната страница на БУБА Баскетбол във Facebook.

ПрезGoogle
ИзточникBubabasket.eu
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани