18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: С течение на двубоя влязохме в ритъм

Димитър Димитров: С течение на двубоя влязохме в ритъм

Във всеки един мач трябва да печелим борбата, сподели капитанът на Балкан

„В началото на мача те влязоха агресивно. Искаха победата. Може би и ние подходихме с една идея по-отпуснато. С течение на двубоя влязохме в ритъм. Успяхме да направим добри защити и да дръпнем в резултата. На полувремето мисля, че водихме с 5 точки, което беше една добра основа, за да стигнем до този резултат накрая„, сподели капитанът на Балкан Димитър Димитров след успеха над Черно море Тича с 88:69 в първия мач от 1/4-финалите за Купата.

Във всеки един мач трябва да печелим борбата. Черно море разполага с един добър боец като Аверил Ъгба, който днес има доста борби. Не се справихме в тази част, но се надявам утре да се справим по-добре„, добави крилото, който се разписа със 17 точки и 9 борби.

„Купата е доста интересен турнир, с изненади. Играеш в един мач – побеждаваш или губиш. Така, че се надявам да сме максимално концентрирани още два дни и накрая да се поздравим с победи„, каза още играчът на „зелените“.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани