11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАГенералният мениджър на Сакраменто за Везенков: Невероятен стрелец

Генералният мениджър на Сакраменто за Везенков: Невероятен стрелец

Той е победител, допълва Монти МакНайър

Генералният мениджър на Сакраменто в НБА Монти МакНайър говори за привличането на Александър Везенков. Самият той похвали уменията на българина при играта в нападение.

Ще започна с това, че той е MVP в Евролигата. В най-добрата лига извън НБА Везенков стана Най-полезен играч. Неговият предишен отбор Олимпиакос имаше невероятни успехи, както в гръцкия шампионат, така и в Евролигата. Той е невероятен стрелец. Може да подава много добре топката. Може да пресича. Смятам, че ще впише чудесно в нашето нападение“, казва Монти МакНайър.

„Везенков се подобри в борбата. Един от играчите с най-висок коефициент на интелигентност, който сме виждали. Накрая ще кажа, че е победител. Иска да печели и прави всичко възможно, за да го постигне. НБА ще бъде различно предизвикателство за него. Развълнуван е от тази стъпка. Мисля, че ще получи шанс за нещо специално“, допълва генералният мениджър на Кингс.

Очаква се Aлександър Везенков и Сакраменто да се изправят срещу Голдън Стейт на 27 октомври, в първата седмица от новия сезон в НБА през 2023/2024. Това ще бъде първо домакинство за селекцията на Майк Браун в лигата.

Според анализаторите, в първия си мач от новия сезон Александър Везенков и „кралете“ ще излязат срещу Юта. Срещата ще бъде в „Делта сентър“ на 25 октомври.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани