15.7 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоБългарияОще един успех за Рилецо в НБЛ (видео)

Още един успех за Рилецо в НБЛ (видео)

Отборът на Любомир Киров се наложи над Ямбол

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист също върви по график, записвайки 16-тата си победа в НБЛ този сезон. Момчетата на Любомир Киров се справиха с Ямбол с 87:75 като гости в мач от 21 кръг в родния елит.

И ОЩЕ: Самоковци са втори с баланс от 16-5, колкото има и третия Спартак, докато ямболии имат в актива си 7 успеха и 14 поражения на девето място.

НАЙ-ДОБРИ: Александър Янев наниза 28 точки плюс 8 борби за Рилски спортист. Капитанът Чавдар Костов добави 17, 7 борби и 5 асистенции. Джон Флорвиъс се разписа с 12 точки и 9 борби.

Николай Михайлов бе най-резултатен за Ямбол с 18 точки. Александър Матушев регистрира 13. Кевин Хънт остана с 12 точки, 5 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Самоковци си гарантираха успеха след силна втора и трета четвърт, в които комбинираха общо 45 срещу 33 точки за съперника. Освен това, гостите спечелиха битката по двата ринга, овладявайки общо 46 срещу 34 борби за ямболии. Рилецо имаше повече точки от втори шанс – 14 срещу 5 за домакините.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 февруари Рилски спортист ще бъде домакин на Спартак Плевен, докато ден по-късно Ямбол ще се изправи срещу Шумен.

СТАТИСТИКА ОТ ЯМБОЛ – РИЛСКИ

Вижте пълен запис на срещата:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

5 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани