12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЛайфстайлОсъдиха играч от НБА на 120 дни затвор заради заплаха с оръжие

Осъдиха играч от НБА на 120 дни затвор заради заплаха с оръжие

Малик Бийзли ще може да изтърпи присъдата и в Поправителен дом

Баскетболистът на Минесота в НБА Малик Бийзли е осъден на 120 дни затвор, съобщават медиите отвъд океана. Той може да изтърпи тази присъда и в Поправителния дом към окръг Хенепин, с възможност за напускане за работа, или под домашен арест.

Съдът отсъди още 24-годишния гард на три години условно, което включва отказ от наркотици и алкохол, както и доживотна забрана за притежание на огнестрелни оръжия. Малик Бийзли ще започне да излежава присъдата си след края на 2020/2021 в НБА. След успешното приключване на изпитателния срок, обвинението в заплаха за насилие ще бъде намалено до леко престъпление.

В края на септември 2020 г. Малик Бийзли беше арестуван за притежание на марихуана и заплаха с оръжие срещу семейство, спряло колата си до дома му. През декември бившият възпитаник на Флорида Стейт се признава за виновен по обвинението за насилие. Обвиненията за притежание на марихуана обаче са свалени, тъй като съпругата на баскетболиста е имала разрешение да я използва за медицински цели.

Баскетболист от НБА насочил оръжие срещу сина си

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани