16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАНю Орлиънс отказа Клипърс (видео)

Ню Орлиънс отказа Клипърс (видео)

Пеликанс спечелиха за седми път в последните си осем мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Орлиънс спечели за седми път в последните си осем мача в НБА. На свой терен Пеликанс се справиха с Лос Анджелис Клипърс със 122:114, с което се намират на седмо място в класирането на Западната конференция с баланс от 40-38.

НАЙ-ДОБРИ: Брандън Инграм финишира с 36 точки и 8 асистенции за Ню Орлиънс. Йонас Валанчиунас добави 23 и 12 борби. Си Джей Маккалъм и Трей Мърфи вкараха по 19 точки.

Кауай Ленърд бе най-резултатен за Клипърс с 40 точки и 8 борби. Ръсел Уестбрук се разписа с 24 и 9 асистенции. Ивица Зубац остана с 15 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Пеликанс изоставаха през по-голямата част от първите три периода, но взеха малка преднина в последната четвърт. Тя бе спечелена от домакините с 31:24, с което те си гарантираха успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 април Ню Орлиънс ще излезе срещу Сакраменто, докато ден по-късно Клипърс ще имат за съперник Лейкърс.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани