17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАНю Орлиънс намери решение за финалния щурм на Сан Антонио (видео)

Ню Орлиънс намери решение за финалния щурм на Сан Антонио (видео)

Си Джей Маккалъм наниза 40 точки за Пеликанс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Орлиънс стопира серия от четири поредни загуби в НБА. Пеликанс се наложиха над Сан Антонио със 126:117 у дома, с което записаха 19-ти успех в най-силното първенство в света през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Си Джей Маккалъм реализира рекордните за себе си през сезона в НБА 40 точки за Ню Орлиънс, дошли след 7 тройки, в добавка към 8 борби и 9 асистенции. Йонас Валанчиунас оформи дабъл-дабъл – 16 и 10 борби. Трей Мърфи вкара 15 точки.

Джереми Сочан бе най-добър за Сан Антонио с 23 точки, 9 борби и 6 асистенции. Трей Джоунс се отчете с 19. Якоб Пьолтл остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините достигнаха до аванс от 23 точки, като стартираха последната четвърт с +19. Спърс не се отказваха и след серия от 10-0, започната от Стенли Джонсън, се върнаха в мача. Си Джей Маккалъм обаче се погрижи отборът му да не губи контрол над двубоя и с ключова тройка за 119:106 реши всичко в него.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Сан Антонио ще гостува на Орландо, докато Ню Орлиънс ще играе срещу Оклахома. 

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – САН АНТОНИО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани