11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияНов чужденец в Спартак

Нов чужденец в Спартак

Под коша на тима от Плевен ще се изявява Брайънт Томас

Спартак Плевен продължава с добавянето на нови имена на старта на сезона в НБЛ. След като по-малко от 48 часа си осигуриха услугите на Родни Първис, плевенчани се сдобиха с второ чуждестранно попълнение, което се превърна в общо пето ново. Под коша на тима от Плевен ще се изявява Брайънт Томас, който вече е картотекиран в официалния сайт на лигата.

Американецът ще се подвизава с екипа на Спартак през 2023/2024. Той ще замени Карти Ер‘Гордън, който не успя да се присъедини към подготовката на отбора заради проблеми, свързани с неговите документи.

Брайънт идва от Жокер Сомбор, където сезонът във втора сръбска дивизия. Тежкото крило обаче изигра само един мач в едно от първенствата на западната ни съседка. За 24-годишния играч това е първа кампания в неговата професионална кариера.

На колежанско ниво 203-сантиметровият баскетболист трупа опит в Северна Каролина Юнивърсити в Шарлът и Карсън-Нюмън Юнивърсити.

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани