13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияНова дата за заявки за домакинство на турнира за Купата на България

Нова дата за заявки за домакинство на турнира за Купата на България

Решението бе взето от Управата на БФБ

Управителният съвет към БФБ взе решение дa промени крайния срок за подаване на заявки за домакинство в турнира за Купата на България. Клубовете, които желаят да приемат надпреварата, ще могат да подадат документи до 10 февруари. 

Освен това, Управата утвърди точковото разпределение за дейността на баскетболните клубове за 2023 г. Това стана по време на първото за тази година редовно заседание.

Точково разпределение на дейностите по баскетбол през 2023 г.

Общото събрание прие единодушно оценката за дейността на БК за 2023 г. съгласно Системата от показатели за оценка и финансово подпомагане на дейността на БК от ММС и други изтoчници. Извънредното ОС се проведе днес в столичната зала „Триадица“, като на него присъстваха 32 от общо 133 делегати.

Президентът на федерацията Георги Глушков обясни на делегатите изискванията на ММС към БК, които кандидатстват с проекти за финансиране, и ги призова да изпълняват стриктно задълженията си. Припомни им също, че предстои редовно ОС през март и че имат срок до 16 февруари, 2024 г. да изпратят в писмен вид предложенията си за промяна в Системата за финансиране на БК.

Проектът за оценка на дейността на БК за 2023 г. бе представен от члена на УС към БФБ и председател на Комисията по прилагане на система от показатели за оценка и финансово подпомагане на дейността на БК от ММС и други изтoчници Стихомир Стоянов. Преди гласуването беше проведена и кратка дискусия.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани