11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаНикола Миротич няма да играе в Партизан

Никола Миротич няма да играе в Партизан

Черногорецът с испански паспорт призна за заплахи и обиди

Никола Миротич oтрече информациите, появили се в европейските медии в последните седмици, че ще продължи кариерата си в Партизан. Черногорецът с испански паспорт стори това в профила си в социалната мрежа Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nikola Mirotic (@nikolamirotic33)

„Информациите за по-нататъшното продължаване на моята кариера в Партизан отключиха заплахи и обиди, които много ме изненадаха и нараниха, защото не искам да бъда човек, който да дели хората по какъвто и да е признак, камо ли по цветовете на клуба. Реших да не бъда част от такава атмосфера, не искам да излагам себе си или семейството ми на допълнителни неудобства… Бих искал да благодаря на Партизан за доверието и желанието да бъда част от тима им, но все пак реших, че е най-добре за семейството ми и мен да продължа кариерата си в един от европейските отбори извън Сърбия“, се казва в позицията на Никола Миротич, който отрече заплахите да са отправени от Цървена Звезда.

За да бъда честен, трябва да спомена, че нито една заплаха не е дошла от Цървена Звезда. Винаги съм имал добра комуникация с тях“, допълва 32-годишният баскетболист.

Освен това стана ясно още, че Никола Миротич не е успял да постигне споразумение по обезщетението след прекратяване на договора си с Барселона. Двете страни ще разрешат този спор в съда.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани