11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориНиколай Стоянов отново облича екипа на България

Николай Стоянов отново облича екипа на България

Баскетболистът на Спартак ще се присъедини към лагера на "лъвовете" на 5 ноември

Рокада бе направена в националния отбор на България преди мачовете от втория игрови прозорец на предварителните квалификации за европейското през 2025 г. Николай Стоянов ще се присъедини към тима, който ще се събере на лагер на 5 ноември в София. Баскетболистът на Спартак Плевен за последно бе част от състава на Росен Барчовски за мачовете с Латвия от квалификациите за Евробаскет 2022.

От представителния ни тим отпаднаха двама играчи на Балкан – Христо Захариев и Константин Тошков, които не сa напълно възстановени от травми.

Росен Барчовски е провел и разговори с Александър Везенков, за да проучи възможността за включването на най-добрия ни баскетболист в тима поне за един от двубоите. Крилото обаче има ангажименти с клубния си Олимпиакос и мач срещу Партизан на 10 ноември и няма да успее да играе в квалификациите.

България ще се изправи срещу Португалия на 10 ноември в Коимбра, а три дни по-късно ще гостува на Кипър в Никозия. Срещите можете да наблюдавате в ефира на Нова спорт.

Нашите имат 2 победи в актива си. 

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани