7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияНиколай Маринов: Опитвам се да бъда агресивен

Николай Маринов: Опитвам се да бъда агресивен

Щастлив съм от факта, че успяхме да се върнем след двуцифрен пасив, казва един от най-добрите реализатори в НБЛ

Със сигурност това беше приятен мач за гледане. В началото ние имахме водачеството, но след това Академик обърна и си осигури двуцифрена разлика. Щастлив съм от факта, че успяхме да се върнем след двуцифрен пасив. За разлика от останалите срещи, в които изоставането ни често скача над 10 точки и ние тогава започваме да го сваляме, този път реагирахме по-бързо. Радвам се, че стигнахме до продължение, в което също изоставахме, но успяхме да се върнем. Съперникът бе с една крачка напред в него. Имахме доза късмет, тъй като стигнахме до стрелба за победа, която обаче не влезе“, каза Николай Маринов след поражението на неговия Спартак с 92:93 след продължение.

Почти всички сме на линия, изключение прави само Венелин Христов. Доста мачове вече изиграхме в почти пълен състав. Брат ми получи лека контузия в последната среща с Левски Лукойл в София. Играем през няколко дни, програмата е доста тежка, но този сезон ще е така“, добави гардът на Спартак, който се разписа с 25 точки срещу пловдивчани.

„Ролите ни с Цветослав Острев са да организираме нападенията и да бележим точки. Когато Острев е на терена, той е диригентът. Вече доста сезони прекарахме заедно и се уча от него. Опитвам се и аз да контролирам играта, когато се налага да организирам. Нямам неговия опит, но гледам да се доближавам до него. Опитвам се да бъда агресивен и да създавам повече ситуации за моите съотборници, както и за мен“, споделя един от най-добрите реализатори в НБЛ.

Очаква ни доста труден двубой срещу Черноморец в понеделник. Те играят на много високо темпо. Излизаме за победа, това е нашият мач. Има още срещи през този сезон, които не трябва да ги изпускаме и се надявам този път късметът да е на наша страна“, пожела си Николай Маринов.

Академик Пловдив надделя в здрава битка в Плевен

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани