11.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаВезенков под въпрос за следващия мач на Олимпиакос в Евролигата

Везенков под въпрос за следващия мач на Олимпиакос в Евролигата

Крилото има хематом в дясното коляно

Участието на Александър Везенков в утрешния двубой на Олимпиакос срещу Барселона от 23 кръг в Евролигата е под въпрос. Това съобщава Sport24.gr.

Според информацията, 206-сантиметровото крило има хематом в дясното коляно. Решението дали Александър Везенков ще играе за гръцкия гранд срещу лидера в Евролигата ще бъде взето преди двубоя от наставника Йоргос Барцокас.

Преди ден 25-годишният баскетболист, който се намира в отлична форма, регистрира първия си дабъл-дабъл в Евролигата – 18 точки и 10 борби. Усилията му обаче не стигнаха на селекцията от Пирея след 79:90 срещу Армани в Милано.

Убийствен Везенков с дабъл-дабъл в Евролигата (видео)

През 2020/2021 Александър Везенков може да се похвали със средни показатели от 9.1 точки, 4.7 борби и 1 асистенция в общо 21 мача на Олимпиакос в Евролигата. При стрелбата си от средно разстояние той е 45.5%, както и 41.6% зад дъгата и 86.7% от линията за изпълнение на наказателни удари.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани