11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Всички си помагаме заедно, за да можем да израстваме още

Николай Грозев: Всички си помагаме заедно, за да можем да израстваме още

Предишните два пъти не успяхме да вземем Суперкупата, надявам се сега да е нашият момент, каза още крилото на Балкан

Балкан спечели турнира в Плевен след успех над Спартак със 101:91 във финала през миналия уикенд. Един от най-опитните играчи в състава на „зелените“ Николай Грозев остана доволен от надпреварата. Крилото говори още за подготовката на шампионите, за новите играчи и за ролята си в тима.

Снимка: БК Спартак Плевен

Искам да поздравя домакините Спартак за отличната организация, която направиха за турнира. Смятам, че всички мачове бяха доста равностойни до самия край. Мисля, че се получи един доста добър турнир. Във финала показахме висок процент в стрелбата от тройката. През първото полувреме те също вкарваха, но след това тази успеваемост намаля и затова победихме„, заяви пред BBALL.BG Николай Грозев. 

Започнахме подготовка в началото на месеца. Радвам се, че се напаснахме така добре с момчетата и се разбираме доста добре, както на терена, така и извън него”, допълни двуметровият баскетболист, който ще стартира своя четвърти сезон в тима от Ботевград. 

Снимка: БК Спартак Плевен

Приемам тази роля на по-опитен вече в отбора. Така се случват нещата, идват и по-млади момчета. Всички си помагаме заедно, за да можем да израстваме още. Новите попълнения са изключително добри момчета. Ние сме постоянно заедно, както в залата, така и извън нея”, признава Николай Грозев. 

“И преди сме играли с Крайова. Те са доста атлетичен отбор. Играят много бързо, имат много американци в състава. Ще бъдат доста трудни контролите срещу тях, но ще бъдат и доста полезни за нас”, каза още той. 

“Надявам се да сме готови за мача за Суперкупата срещу Левски на 30 септември, както и да го спечелим. Предишните два пъти не успяхме да вземем този трофей, надявам се сега да е нашият момент, пожела си Николай Грозев. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани