17.8 C
София
събота, май 11, 2024
НачалоЕвропаНеманя Недович развали вечерта на Макаби в Тел Авив (видео)

Неманя Недович развали вечерта на Макаби в Тел Авив (видео)

Цървена Звезда стопира серия от четири поредни загуби в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Цървена Звезда стопира серия от четири поредни загуби в Евролигата. Сръбският гранд стана вторият, който си тръгва с победа след визитата си в „Менора Мивтахим Арена“ през 2022/2023, след като подчини Макаби Тел Авив с 89:86 в мач от 24 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. „Звездашите“ са 13-ти с баланс от 11-13, докато израелският състав има 12 успеха и 12 поражения на 11-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Неманя Недович регистрира рекордните за себе си през сезона 28 точки за Цървена Звезда в Евролигата, включително 6 тройки. Лука Митрович вкара 14. Огнен Добрич се разписа с 13 точки.

Уейд Болдуин бе над всички за Макаби Тел Авив с лично постижение в кариерата си, нанизвайки 38 точки след 10/15 от линията за изпълнение на наказателни удари, плюс 5 борби и 5 асистенции. Бонзи Колсън се отчете с 16 и 5 борби. Дарън Хилиард остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: 3.34 мин. преди края гостите водеха с 10 точки, но Макаби Тел Авив не се отказа и се озова на 1 точка за 82:83 31 секунди преди сирената след успешни атаки на Уейд Болдуин и Роман Соркин. Лука Вилдоса бе точен на два пъти от фаул линията за 87:84, но Джон ДиБартоломео стори същото от другата страна. Отново Вилдоса не трепна от същата позиция и подпечата успеха на отбора на Душко Иванович.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 февруари Цървена Звезда ще гостува на АЛБА Берлин, докато ден по-рано Макаби Тел Авив ще спори с Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани