12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияНБЛ с глоби за 400 лв. след 3 кръг

НБЛ с глоби за 400 лв. след 3 кръг

От лигата наложиха санкциите, заради технически нарушения

Дисциплинарно-административният съвет обяви наказанията след мачовете от 3 кръг в НБЛ. От лигата наложиха санкции на обща стойност 400 лв. на играчи, заради технически нарушения.

Ето и какви са решенията на ДАС към НБЛ:

На поредното си заседание заседание Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) разгледа доклада на г-н Пламен Минков – дежурен представител на БФБ на мача Черно море Тича – Шумен. Въз основа на доклада, на основание чл. 15, ал. 1 във връзка с чл. 25, ал. 1 от Дисциплинарно-административните правила (ДАП) на НБЛ, предвид липсата на депозирано от заинтересованите лица възражение по см. на чл. 18 от ДАП, Дисциплинарно-административният съвет реши:

– Налага на Мартин Коцев – състезател с №11 от отбора на БК „Черно море Тича“ – глоба в размер на 100 (сто) лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща №14 между отборите на БК „Черно море Тича“ и БК „Шумен“, проведена на 23.10.2022 г.

На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

Мотиви: Съгласно доклада на дежурния представител на БФБ, на състезателя с №11 от отбора на БК „Черно море Тича“ – Мартин Коцев е отсъдено техническо нарушение. Нарушението е първо за сезона за състезателя, което предопределя размера на наказанието му.“

На същото заседание бе разгледан доклада на Борислав Пелтеков за срещата Берое – Спартак Плевен и ДАС реши:

– Налага на Дариус Хол – състезател с №4 от отбора на БК „Берое“ – глоба в размер на 100 (сто) лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща №13 между отборите на БК „Берое“ и БК „Спартак Плевен“, проведена на 23.10.2022 г.

На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

Мотиви: Съгласно доклада на дежурния представител на БФБ, на състезателя с № 4 от отбора на БК „Берое“ – Дариус Хол е отсъдено техническо нарушение. Нарушението е първо за сезона за състезателя, което предопределя размера на наказанието му.“

Въз основа на доклада на Любомир Амиорков – дежурен представител на БФБ срещата между ЦСКА и Балкан ДАС реши:

– Налага на Христо Захариев – състезател с №32 от отбора на БК „Балкан“ – глоба в размер на 100 (сто) лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща №11 между отборите на БК „ЦСКА София“ и БК „Балкан“, проведена на 22.10.2020 г.

На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

Мотиви: Съгласно доклада на дежурния представител на БФБ, на състезателя с №32 от отбора на БК „Балкан“ – Христо Захариев е отсъдено техническо нарушение. Нарушението е първо за сезона за състезателя, което предопределя размера на наказанието му.

– Налага на Николаос Дипларос – състезател с №3 от отбора на БК „Балкан“ – глоба в размер на 100 (сто) лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща №11 между отборите на БК „ЦСКА София“ и БК „Балкан“, проведена на 22.10.2020 г.

На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

Мотиви: Съгласно доклада на дежурния представител на БФБ, на състезателя с №3 от отбора на БК „Балкан“ – Николаос Дипларос е отсъдено техническо нарушение. Нарушението е първо за сезона за състезателя, което предопределя размера на наказанието му.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани