17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНационални отбориНационалките до 17 г. срещу Франция и Латвия на европейските финали 3x3

Националките до 17 г. срещу Франция и Латвия на европейските финали 3×3

Шампионатът ще се проведе в периода от 22 до 24 септември в Гърция

Франция и Латвия са съперниците на националния отбор на България за момичета до 17 г. на предстоящите финали на FIBA 3×3 U17 Europe cup 2023. Шампионатът ще се проведе в периода от 22 до 24 септември в Гърция.

В първите два дни са срещите от груповата фаза, като тези от група D, в която е отборът ни, ще се изиграят на 22 септември (петък). В 17.00 ч. един срещу друг ще се изправят опонентите на България. Нашите момичета ще срещнат Франция в 18:40 ч., докато срещата с Латвия е с начален час 20:20.

Първите два отбора от всяка група продължават към четвъртфиналите, а всички мачове от директните елиминации ще се проведат на 24 септември (неделя).

Преди началото на първенството треньорът на България Лъчезар Коцев ще събере отбора ни на кратък лагер в периода от 17 до 20 септември в столичната зала „Триадица“.

В подготовката ще се включат Моника Борисова, Деница Манолова, Елена Драгоева, Ивана Славова, Димана Костова и Гергана Маданкова, като от тях ще бъде избран и съставът за шампионата.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани