10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНационални отбориНационалките до 14 г. в спора за шесто място на "Словения Бол"

Националките до 14 г. в спора за шесто място на „Словения Бол“

Тимът ни отстъпи на Хърватия

Националният отбор на България за момичета до 14 години ще играе за шестото място на силния турнир „Словения Бол“. Това стана факт, след като тимът ни загуби днешния си мач срещу Хърватия с 56:66.

С този резултат и с успеха на хърватките срещу Украйна по-рано днес с 80:58 те си гарантират петата позиция, докато останалите два тима ще играят един срещу друг в утре (13 август), за определят и кой ще завърши шести.

Баскетболистките на Лилия Георгиева и Теодора Петрова изоставаха почти през цялото първо полувреме, като на почивката резултатът бе 36:25 в полза на съперника. Много силна трета част за тях обаче доведе до пълен обрат при 48:47, но в оставащото време Хърватия отново натрупа преднина и този път не я изпусна до последно.

Деяна Станиславова бе най-резултатна за България с 13 точки и 7 борби. Катрина Бозова се отчете с 12, 7 борби и 7 асистенции.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани