6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаВ Испания: Засипаха с критики звезда на Барселона

В Испания: Засипаха с критики звезда на Барселона

Един голям купон, който Никола Миротич пропусна, пише най-продаваният спортен всекидневник в страната "Марка"

Медиите в Испания няма как да подминат загубения от Барселонa финал в Евролигата след 81:86 от Анадолу Ефес. Това бе първи провал за каталунците в решаващия двубой за златото в турнира на богатите след триумфа им през 2003 у дома и през 2010 г. в Париж.

Най-продаваният спортен всекидневник в страната „Марка“ стовари доста критики към Никола Миротич, пишейки следното: „Един голям купон, който Миротич пропусна. Звездата на Барса, който е най-добре платеният играч в историята на европейски баскетбол, беше доста под очакваното за него в мача. За него това е четвърта Финална четворка без трофей. Той не вкара от игра до 30-тата минута във финала, а езикът на тялото му показваше човек, който е изтормозен психически.“

Вестник „АС“ постави оценка на всеки един от играчите на Шарунас Ясикевичус, като Никола Миротич получи 7 и доста забележки: „Под нивото, очаквано за звезда в мач от такава важност. На почивката той имаше 0 точки, като завърши двубоя с 11 и 1/5 от тройката. Той определено закъсня за партито.

Високи оценки обаче са заслужили колегите на Миротич – Кори Хигинс (24), Кайл Курич (18) и Брандън Дейвис (16).

Анадолу Ефес е новият властелин на баскетболна Европа (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани