11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаМонтана 2003 срещу Дуга утре с половин час по-рано

Монтана 2003 срещу Дуга утре с половин час по-рано

Мачът ще бъде утре от 17.30 ч. в зала "Младост"

Българският вицешампион Монтана 2003 ще посрещне сръбския Дуга (Шабац) утре (6 декември) в следващия си двубой от Адриатическата лига за жени с половин час по-рано от обичайния час за домакинските си мачове в турнира. Срещата в зала „Младост“ ще стартира в 17.30 ч.

До края на годината българският тим общо още два мача – домакинството срещу Дуга и гостуване на сръбския Слога Пожега на 13 декември. Монтана 2003 трябваше да приеме състава на Никшич на 20 декември, но черногорският клуб се оттегли от Адриатическата лига заради финансови и здравословни проблеми.

Така активът на баскетболистките на Монтана 2003 в група В от редовния сезон на надпреварата е 4 победи и 2 загуби, а лидер е Будучност с 6 успеха и без поражение. Българският отбор вече си осигури място във втория етап на Адриатическата лига – Суперлигата, в която продължават първите четири състава от двете групи и започва на 10 януари 2024 г. Първият съперник на Монтана 2003 от другата група А ще бъде определен в зависимост от крайното класиране в първата фаза.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани