13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияМонтана 2003 продължава без три от баскетболистките си

Монтана 2003 продължава без три от баскетболистките си

Катрин Бригс, Тaя Робинсън и Адисън Ричардс са заминали за САЩ

Монтана 2003 е пред раздяла с трите си американки. Катрин Бригс, Тaя Робинсън и Адисън Ричардс са заминали по-рано днес за родината си. Има вероятност те да не се завърнат обратно в България. Причината за това е, че свидетелствата им за съдимост са изтекли и това не позволява да им бъдат издадени работни визи.

Триото бе в основата на успеха с 92:57 над сръбския Дуга (Шабац) с 92:57 в срещата от 8 кръг на Адриатическата лига, която се изигра вчера в зала „Младост“. Ричардс стана топреализатор на мача с 18 точки и към тях добави 10 борби, Бригс завърши с 14 точки, 6 борби и 4 асистенции, а Тая Робинсън се отличи с 10 точки.

Това обаче може да се окаже последният им мач с екипа на Монтана 2003. От клуба ще направят опит да си върнат поне 173-сантиметровата Тая Робинсън, но ако това не стане, след Нова година отборът ще се подсили с нови чуждестранни състезателки.

ПрезGoogle
ИзточникChervenkarton.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани