10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаМонако обърна Цървена Звезда в Белград (видео)

Монако обърна Цървена Звезда в Белград (видео)

Кемба Уокър с дебют за тима от Княжеството

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако откри сметката си с победи в Евролигата през 2023/2024. Тимът от Княжеството отказа Цървена Звезда след 82:76 като гост в мач от 3 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс бе много полезен и оформи дабъл-дабъл за Монако – 18 точки и 11 асистенции. Алфа Диало добави 12 и 8 борби. С по 11 точки се разписаха Ели Окобо и Джон Браун, като първият овладя и 5 борби.

Рокас Гиедрайтис бе най-резултатен за Цървена Звезда с 20 точки. Неманя Недович остави срещу името си 15 и 6 асистенции. Жоел Боломбой остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: 6.16 мин. преди края Неманя Недович изведе домакините напред със 70:66. Монако отговори със серия от 11-2, с което стигна до обрат за 81:74, воден от Майк Джеймс, Ели Окобо и Джон Браун, като до финалната сирена не изпусна лидерството.

И ОЩЕ: Кемба Уокър дебютира за Монако в Евролигата. Гардът се включи от пейката за своя тим и за 11 минути в игра регистрира 2 точки, 2 борби и 1 асистенция.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 20 октомври Монако ще приеме АЛБА Берлин, докато същият ден Цървена Звезда ще бъде гост на Виртус Болоня.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – МОНАКО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани