18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаСерхио Люл: Който е правил програмата, никога не е играл баскетбол

Серхио Люл: Който е правил програмата, никога не е играл баскетбол

Тази седмица Реал Мадрид ще измине близо 9000 км., заради двойния кръг в Евролигата

Баскетболистът на Реал Мадрид Серхио Люл реагира на публикация в социалните мрежи, която разкрива, че неговият тим ще трябва да измине близо 9000 км. тази седмица, заради двойния кръг в Евролигата. По-късно днес от 21.30 ч. „Белия балет“ ще гостува на Байерн Мюнхен, а на 15 декември ще излезе срещу Жалгирис в Каунас.

„Човекът, който е правил тази програма, или никога не е играл баскетбол, или я е правил със затворени очи“, заяви пред Onda Madrid Серхио Люл.

Дългият маратон от пътувания за Реал започна вчера, с полет до Мюнхен, като разстоянието от Мадрид е 1484.8 км. След това утре отборът на Чус Матео заминава за Каунас, като ще измине 1133.9 км.

След мача в Каунас Реал ще се отправи към Тенерифе за двубой от испанската ACB лига, като ще прелети 4358.2 км. След срещата в неделя мадридчани ще се приберат у дома след още 1751.1 км.

В следващите дни Реал Мадрид няма да може да използва контузените Габриел Дек, Руди Фернандес и Адам Ханга. Готов за игра обаче е Еди Таварес. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани